What are the advantages of principles of total quality management (TQM)

تم إضافة السؤال من قبل Maalik Muhamed , Deputy Mill Manager , AZANIA GROUP OF COMPANYS
تاريخ النشر: 2014/04/16
Elsayed Mostafa Elsayed
من قبل Elsayed Mostafa Elsayed , MIS Expert , Synergy Int. System

Strengthened competitive position

Adaptability to changing or emerging market conditions and to environmental and other government regulations

Higher productivity

Enhanced market image

Elimination of defects and waste

Reduced costs and better cost management

Higher profitability