What are the benefits of total quality management (TQM)?

تم إضافة السؤال من قبل Majid Wangade , Senior Accountant , KANTOUR LIMITED COMPANY ( Real Estate, Construction and Asset Management )
تاريخ النشر: 2015/12/06
houssem dridi
من قبل houssem dridi , responsible of quality management , le monde du cable

the objective is to obtain a broad mobilization and involvement of the entire company to achieve perfect quality by minimizing waste and improving continuously the output elements