Which sites does your client's audiences frequent? And how often? What are their primary purposes for using these sites?

تم إضافة السؤال من قبل Sonny Lopez , Marketing Manager , Graniti Building Materials LLC/ Breakfast to Breakfast UAE
تاريخ النشر: 2014/04/16
Md Saiful Islam Chowdury
من قبل Md Saiful Islam Chowdury , Manager, Business Development , Millennium Information Solution Ltd.

Its depend on you client demand, which site they will visit. it`s can`t details due to official  & business rule.