How do you respond if your client’s competitor bought the same trademarked keyword?

Which position is easy for work-out on Google site, If you have same keyword using other one. Through Paid marketing or Organic.

تم إضافة السؤال من قبل shahabuddin dost muhammad , Online Marketing Manager , Step Intex Trading LLC
تاريخ النشر: 2013/10/09
Ray Nadeem Nadeem
من قبل Ray Nadeem Nadeem , Indus hotel Multan , Indus hotel Multan

Aslam o alaikum sir g main ne Graduation ki howi hai plz main poor hn mery job dila dain plz sir g

Chetan Parmar
من قبل Chetan Parmar , Sr. Account Manager , BOTREE

Check this link. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6118?hl=en

Google will not take any action regarding this.

Thanks,

Chetan.