Standardized and customized flow of activities, simple and complex number of steps and customer involvement by which a service is delivered is called?

a. Place Mix b. Physical Evidence Mix c. Process Mix d. People Mix

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/11
erichson espin
من قبل erichson espin , Internal Systems Auditor (Quality, Environmental, Health and Safety and SA 8000 Management Systems), , Dole Philippines Inc. - Box Plant

customer service

changur prasad
من قبل changur prasad , rigging incharg , alhassan eng.

lifting operation plan for lifting equipment