The factors that the recipient of a service may use to judge the quality of service is called:

 a. evaluative criteria.

 b. selective criteria.

 c. critical success factors.

 d. service productivity.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/28

"Evaluative criteria" are the factors that the recipient of a service may use to judge the quality of service.

Reuben Enahoro
من قبل Reuben Enahoro , Data Analyst , Interkel Nigeria Limited

The answer to that question is definitely A

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( A )

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

 a. evaluative criteria...........................................................................

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

................ a. evaluative criteria.

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

answer A °°°°°°°° eval crit ______

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

A............................................

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Agree with professionals.............

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

a. evaluative criteria is right............................................