CCIE vs JNCIE. Which certification worth more? Technically as well as financially.

تم إضافة السؤال من قبل Zia Meer , IT Director , Exceed Solutions
تاريخ النشر: 2014/04/10
Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

In my opinion it CCIE, because cisco devices still more popular

Shaikh Muhammad Adeel
من قبل Shaikh Muhammad Adeel , Sr Pre Sales Engineer , SysCons Computers LLC

Of-course CCIE, due to the Cisco's percentage in market