what's the best way to design a blastic blow moulding nozzle ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed AbdulAzim , Process manager , Taghleef Industries
تاريخ النشر: 2013/06/14
Mohammed said
من قبل Mohammed said , مهندس أول , شركة السويس لتصنيع البترول

by using socklet either by heating in pp materials or by cutting and onnect T shape fitting and connect it by solvent cement in case of upvc or cpvc