What is the best Design tool for layout design?

تم إضافة السؤال من قبل Henok Gossaye , Book layout production -- Sr. Graphics Designer , JICA
تاريخ النشر: 2014/02/18
Neil Muller
من قبل Neil Muller , manger , x media

a pencil and paper to do mock ups before generating in a final design using a computer and software

Louie Cartujano
من قبل Louie Cartujano , illustrator and concept designer , mamemo productions

SketchBook Pro

Sameera Arouj Janjua
من قبل Sameera Arouj Janjua , Senior Graphic Designer , Transdata International

Adouse llustrator. .. Is useful for any app design, game or web design layout..because its vector base..Indesign is also good..for layout design...adobe photoshop is very good fir garaphics

If you ask tool for character design.... so adobe photoshop is perfect..and adobe illustrator. ..is also good to give rich resolution and color. And quick result.