انا مصمم ويب وليه بعض الاعمال الحره فى التصميم ولكن قليله وكانت ابحث عن شركة اتدرب فيه ولو لشهرين ...ابحث عن هذه فاين اجدها

السبب انى كل ما اذهب الى شركة تقول هل عندك خبرة طيب انا اجيب منين الخبرة اذا كل الشركات تطلب خبرة

تم إضافة السؤال من قبل هشام فرج الله مفيد محمود , رسام اتوكاد , جلوب جيوبتس
تاريخ النشر: 2013/06/13
mosa hasan Abo sweilem
من قبل mosa hasan Abo sweilem , Designer , freelancer

99designs ادخل على موقع هاي الشركة وسجل فيها التسجيل مجاني طبعا ...وشارك بمسابقات تصميم مواقع الشركات العالمية علما بان جائزة التصميم الواحد ممكن توصل ٢٠٠٠ دولار واقلها ٦٠٠ دولار ... طبعا انا عضو بهاي الشركة من ٥شهور فزت ب٥ مسابقات تصميم بس انا ما بصمم مواقع ويب انا بصمم شعارات مجموع الجوائز اللي استلمتها لحد الان ١٥٠٠ دولار ... جرب هاي الشركة وادعيلي

محمد علي محمود البديوي
من قبل محمد علي محمود البديوي , منسق اعلامي لادارة سمنود التعليمية , إدارة سمنود التعليمية

<p>كان الله في عونك وعوني اواجه نفس المشكلة </p> <p>الخبرة لن تاتي الا بالعمل الدائم والمستمر</p>