For how long a deferred tax asset can be carried forward?

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/03/30
Muhammad Ahsan
من قبل Muhammad Ahsan , General Accountant , Emirates Hospitals Group

A deferred tax asset can be carried forward for such period of time within which the temporary difference will be removed.