What kind of products or services can be cross sold to hotel guests

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/03/30

we can cross sell a discounted  return package at a same time of exit..discount  to get  free air ticket  to go to same hotel chain and  selling gift bouchers & guest will not mind to buy gifts to his daer relatives which we can sell through showing  photos & get a large benifit ..

KHALID AL SHARIEF
من قبل KHALID AL SHARIEF , Ass.front office manager , فندق الظهران الدولي

gifts and points