How can I get media coverage for my company?

تم إضافة السؤال من قبل bashir al zaaim , مندوب مبيعات , الشركة العربية للتبريد و التخزين المحدودة
تاريخ النشر: 2014/03/26
Sherif Amin
من قبل Sherif Amin , Cofounder / Director-Digital Advertising & Social Media , Groove Advertising & Integrated Communications

Create Unique events with new ideas, you can also include social responsibility related goals, and then send press releases and approach media reps..

If you can go creative, you should consider going viral, by creating something super creative and letting users share it for you