How to provied excellent media coverage?

تم إضافة السؤال من قبل Noha Mady , Cluster Marketing Manager , Rixos Hotels in Egypt
تاريخ النشر: 2014/08/06
Khalid Muzaffar Tak
من قبل Khalid Muzaffar Tak , HR/Admin , RAK Precast FZC

I would go with social networking sites. Tv and radio would have been my choice a couple of years back. Social networking sites like facebook, twitter, instagram, LinkedIn etc have more active viewers than Tv, radio or newspapers. In addition, these networking sites provide direct interaction with just a click.