في مقابله لك لوظيفه لطالما تمنيت الحصول عليها . كيف تقدم نفسك بكلمات مختصره تحدد فيها معالم شخصيتك ومهنيتك وهدفك ؟

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )
تاريخ النشر: 2014/03/24
اسراء عبد المجيد محمد
من قبل اسراء عبد المجيد محمد , مدرسة , حضانة اجيال التعليمى

ببساطة اعرفه اسمى واعرفه الشهادات التى حصلت عليها ونتائج عملى هى التى ستحدد اذا كنت جديرة بالعمل ام لا.... مش حقول انا وانا وانا لكن حثبت اى كلام ممكن يتقال بعملى واجتهادى ونتائج عملى

صباح حميد غفور سعيد
من قبل صباح حميد غفور سعيد , اداره المحتوى في المؤسسه .المدير العام , منتجه ومصنعه واداره اعمال في الف عافيه هه زار عافيه

اقدم نفسي .اسمي .شهادتي الدراسيه العلميه والشهاده والعمليه. مهنتي . وباقي المهارات والقدرات . عدد اللغات . جنسيتي اقصد من اي بلد . ومن ثم اكون مهيئه تماما للرد على اي سؤال يتوجه الي

زهير موسى رشيد بكر
من قبل زهير موسى رشيد بكر , استشاري علاقات عامة , خاص

تعريف بسيط عن نفسي ثم اتحدث عن مهارلتي وخبراتي ومؤهلاتي العلمية

Abdelkrim TRABELSI
من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac

سوف أقول له كما قال المتنبي:

أنا الذي نظر الأعمى إلى أدبي   وأسمعت كلماتي من به صمم

مساء الخير أنا دانيال مهندس متخرج جديد هندسة البترول عندي طاقة كبيرة وحابب أني استخدمها بشركتكم المحترمة إذا سنحت لي الفرصة بعد موافقتكم

Abdelmoneim Adam Abdelmoneimeim  Omer
من قبل Abdelmoneim Adam Abdelmoneimeim Omer , تطوير الاعمال والتحسين المستمر , سادك للمقاولات

الاسم

الشهادات

المهارات

الانجازات في الفترة السابقة

الخبرات

mahmoud elbeherey
من قبل mahmoud elbeherey , document control , مصرف الريان الرئيسي بشارع البنوك

بالترتيب الاسم ,السن,المؤهل ,عدد سنوات الخبرة,الأستعلام عن الوظيفه والدور المنوط بك القيام به

واهم شيئ هو  الاستماع الجيد وليس كثرة الحديث

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

أتكلم عن الدورات التدريبية التي حصلت عليها والشركات التي عملت بها

وكل سؤال على حسب

Mohamed mahmoud fouad
من قبل Mohamed mahmoud fouad , Sales Team Leader , Remax the address

محمد محمود فؤاد استشاري مبيعات املي اني اكسب علي قدر شغلي حتي احقق طموحاتي بحب اشتغل عشان افيد المكان اللي انا فيه اكتر من اني افيد نفسي بحب اتعلم حاجات جديده وكتسب خبرات من زملائي حتي لو كانو اقل مني خبره , روح الجماعه بتعملي دافع معنوي كبير والمنافسه هي لعبتي عشان اثبت نفسي دايما بدور ازاي اطور من نفسي ومن المكان اللي بشتغل فيه وهدفي دايما اني اكون رقم واحد

hassan albrghthi
من قبل hassan albrghthi , مدير مبيعات...مندوب تسويق... , asrar

اعرف عن نفسى بكلمة انى صادق فقط

noureddin lemani
من قبل noureddin lemani , بناء محترف , مقاول

ما نعييكم ما تعيوني إلى تحب   نخدم  عندكم اللهم بارك ولا ما تحبوش  السلام عليكم