هل توافق على عمل فريق لنشر لينكس في الوطن العربي وافريقيا وهل توافق فيما بعد على عمل توزيعه خاصه لنفس الفريق او المجموعه ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/23

بسم الله الرحمن الرحيم

ياخي حاسس انه مفيش حد بيبيع مجهوده ببلاش في الارض فنوية ان ارسل رساله للمريخيين علهم يوافقون

مش عارف الناس الي عملة جنو لينكس دول عملوه ببلاش ليه وكل المجهود الي بذلوه بذلوه ببلاش ليه

هما تقريبا مليرديرات دلوقتي بسبب فكرة ابو بلاش كتر منه بس اظاهر مفيش حد عندنا فاهم اللعبه كويس

safwan hmeidi
من قبل safwan hmeidi , محاسب رئيسي + مفوض في شركة زين للاتصالات , جمعية المتقاعدين العسكرين

نعم وبشدة .. لتنمية العقل واخذ خبارات متبادلة