What is the meaning of cost performance index (CPI) of 0.89?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Akhtar , Assistant Project Manager , Al Matar Engineering Services & Infrastructure LLC
تاريخ النشر: 2014/03/20
Hussam Adnan, CPMgr
من قبل Hussam Adnan, CPMgr , Maintenance Manager , Teeba Investment for Developed Food Processing Co.

It means that you are incurring100 Dollar and revenue generated against it is89 Dollar.