How to calculate the CPI ( Cost performance Index)?

تم إضافة السؤال من قبل Khalil I. , Commercial Manager , A
تاريخ النشر: 2013/12/06
MOHAMMED AZEEZ ULLAH
من قبل MOHAMMED AZEEZ ULLAH , Sr. Quantity surveyor , Drake & Scull

Planning & cost Control Manager,

Nasser albalkhi
من قبل Nasser albalkhi , planning and montoring section head , Alrajhi construction

CPI = EV \\ CV

Salah Abdel Ghafar Ibrahim Abdel Rhman Al- Saada
من قبل Salah Abdel Ghafar Ibrahim Abdel Rhman Al- Saada , Senior Project Engineer , Qatar Project Management[QPM]

cost performance index = % (sum of variations value)/contract value )