هل قمت بعمل خطة استراتيجية لمستقبلك الوظيفي وهل هناك عقبات واجهتك اثناء تجيهز الخطة ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed El Sayed , Project Manager , Saudi Post
تاريخ النشر: 2014/03/20
Ahmed Figo
من قبل Ahmed Figo , ببحث عن عمل , شركات تتطمح الى ان تكون الافضل انشاء الله

طبعا مرتين عملت خطة لكى انجاح واصل الى اعلى درجة فى الوظيفة ومرة نجحت بشكل عام ومرة التحديات كانت كتير اوى وعموما الصعوبات موجود فى كل شى