What are the common types of medical representative?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/12
Mostafa Zen
من قبل Mostafa Zen , General Manager , EX 0 PERIENCE

Visiting physicians to help them manage their patient’s disease using company products

BERNIE MADRINAN
من قبل BERNIE MADRINAN , SEAMAN/BOAT DRIVER , HAWK MARINE SERVICES

SMAW which is known as Shielded Metal Arc Welding

MUHAMMAD IMRAN SULTAN
من قبل MUHAMMAD IMRAN SULTAN , Quality Control Supervisor , Hidada Ltd. KSA

SMAW (Shielded Metal Arc Welding)

Mohamed abd aleam ali
من قبل Mohamed abd aleam ali , Senior Medical Rep , ICT Medical Company in ARAMCO Company in KSA. Eastern Area

people are graduated from pharmacist or  science or vet

Elsayed Labeb
من قبل Elsayed Labeb , Medical Representative , NP Pharmaceutical

senior medical rep.

junior medical rep.

product manager

sales manager

line manager