When medical representatives provide information about new products or medicines to the doctors or hospitals, this type of sales person is called as:

A - Inside order taker

B - Field executives

C - Missionary sales person

D - Sales executive

تم إضافة السؤال من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/04/14
Miguel Costa
من قبل Miguel Costa , Associate / Commercial Director , Amparar Salud

C: MISISIONARY SALES PERSON

asber shaabo
من قبل asber shaabo , ادارة -محاسبة - متابعة شؤون الفندق لدى القطاع العام و الخاص , فندق عينكاوة باﻻص - فندق ارابيﻻ غراند -نقابة محامي كردستان العراق

Actual information must be provided and no harm to the person

Ayman Khalil
من قبل Ayman Khalil , Sales & marketing Director , Virginia pharmaceutical industries

immediately , and some times during pre-launch phase

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

C -  Missionary sales person.

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

C - Missionary sales person -----------------------