Do you think of retiring from work or plan your retirement, ahead of time? When: at 65, 70 or 80?

تم إضافة السؤال من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google
تاريخ النشر: 2014/03/15
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

As long as the health permits. It may be65,70,75 or80.

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

I may think over @80 if life permits :)

Olufolajimi Oguntayo
من قبل Olufolajimi Oguntayo , Administrative/Business Analyst , Deux Project Ltd.

At65. Then focus on my pet project.