What are nursing intervention for newborn under photo-therapy?

تمريض عناية الاطفال حديثى الولادة

تم إضافة السؤال من قبل دعاء على عبد الغنى طمان , اخصائية تمريض , مستشفى المحلة العام
تاريخ النشر: 2014/03/13
eva abdallah
من قبل eva abdallah

Hydration and eye protection and genital area brotection and control of daily level of bilirubine

souhaila merzougui
من قبل souhaila merzougui , شؤون الموظفين , ادارة حكومية

the newbord put under photo-therapy becose the york of nursing disease