أيهما أفضل : برنامج اوركال للحسابات أم برنامج دلتا للحسابات؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed embaby , محاسب و مسؤل استيراد , بيوت مكة للمقاولات
تاريخ النشر: 2014/03/10
mostafa eltayb
من قبل mostafa eltayb , Senior financial accountant , Momen Group

اوركل

Ahmed Ibrahem Saad Farag Zead
من قبل Ahmed Ibrahem Saad Farag Zead , مندوب مبيعاتConsumer Goods salesperson , المصريين للتوزيع والخدمات

اوركال

ashraf hassan saber Omer omer
من قبل ashraf hassan saber Omer omer , مدير تنفيذى , بيت الخبره المصريه المحاسبيه

طبعا اوراكل ده برنامج ايه ار بى ويستخدم فى الشركات الدوليه والضخمه والمتعددة الجنسيات والسلاسل اما دلتا فتصنيفه لحجم الاعمال المتوسطه

mohammed embaby
من قبل mohammed embaby , محاسب و مسؤل استيراد , بيوت مكة للمقاولات

الحقيقة من واقع خبراتي البرامج المصممه بالاوركال هي ااكثر مرونة  و اختياراتها افضل ويمكن تطوير البرنامج باستمرار مع المبرمج   فالاوركال افضل من دلتا