اعزائى وضيوفى على بيت كوم هل الموقع هذا فعلا ناجح فى رغبات العمل وتحقيق فرص العمل عشان انا مش مقتنع بذالك هل من احد يفدنى بالصح ممكن ويارب تفدونى ؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud afify , علاقات عامه , النجوم ترافل للسياحه
تاريخ النشر: 2014/03/08
Abdulrahman Ahmed Quhel
من قبل Abdulrahman Ahmed Quhel , executive director , confidential

اخي وعزيزي اتمنى لك التوفيق والنجاح وفرصة العمل التي تتمناها واجابة على سؤالك نعم وانا مثال حي امامك وعملي الحالي عن طريق بيت كوم اسأل الله لك التوفيق والنجاح .

اخوك

عبدالرحمن