What Is Master Data Management?

تم إضافة السؤال من قبل Sereen Hijazi , Head of Product Delivery , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12
Esther Nneka Ogoke
من قبل Esther Nneka Ogoke , Document Controller , Nurol Gulf W.L.L

Master Data Management is the comprehensive way of linking all datas in one file in an organization for easy accessibility for all departments and personnels inorder to facilitate computing in multiple system.