What is the toughest part about Master Data management?

تم إضافة السؤال من قبل Fadi Jameel , Engineer , Juma Al Majid Est
تاريخ النشر: 2013/06/11
Syed Mansoor Ahmed
من قبل Syed Mansoor Ahmed , Materials Engineer , Pak Arab Oil Refinery

Master data management (MDM) is a comprehensive method of enabling an enterprise to link all of its critical data to one file, called a master file, that provides a common point of reference