Give an example abou programs we can use for monitoring The data networks?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Elwasefy Elsayed , Senior IT Network and Security Engineer , Comlogic-SCC-ITconsultancy
تاريخ النشر: 2013/06/11
Afjal Nathani
من قبل Afjal Nathani , Service Desk Analyst , Blue Chip Computer Systems

Use Level Platforms for monitoring whole IT Infrastructure http://www.levelplatforms.com/

Hello every body,I suggested to my company and i am using  Paessler Products to monitor our networks, it's freeware.Paessler Network Card Packet Counter (SnifferStat).PRTG Network Monitor.Paessler SNMP Tester.Paessler Local IP Lister.Paessler NetFlow Generator.Paessler WMI Tester.Paessler MIB Importer and Converter.

Abdul Wahid Mohamed Kasim
من قبل Abdul Wahid Mohamed Kasim , Network Engineer , EshailSat

Netflow, Cisco Prime, LMS and if you want to monitor in packet level i suggest to with Wireshark