What grounds to be more focused while buying for fashion retail?

تم إضافة السؤال من قبل Nisar Khan , Sr.Buyer " Fashion Retail-Textile" , Fawaz Abdullaziz Al Hokair & Co.
تاريخ النشر: 2014/02/19
Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

  1. Price
  2. Value addition
  3. Desired colour/style
  4. Desirable timelines

Muhammad Aslam Ashiq
من قبل Muhammad Aslam Ashiq , Sales Supervisor , Mezzan Group (Khazan)

1) supplier (ref: price, desired timeline & styles)