What is the most appropriate percentage of rent to sales ration for fashion retail brand?

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Chhapra , Chief Operating Officer , KURTA CORNER
تاريخ النشر: 2016/12/24
Jose Francisco Cabe
من قبل Jose Francisco Cabe , BUSINESS OWNER / STORE MANAGER / VISUAL MERCHANDISER , The Medicines Plus

Rent to sales ratio vary depending on the type of store or business. Fashion stores averaged paying 9% of their annual sales in rent.