do you face problems with hp workstation z800 power supply?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulqader Mousa Ali Badhib , NExT HSE Training Services leader , Schlumberger - Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2013/06/11
Madampitiyage Nandana Thilak Thushara Madampitiya Nandana
من قبل Madampitiyage Nandana Thilak Thushara Madampitiya Nandana , Hardware Technician , Toroid International (pvt) Ltd.

I have not face any problem with hp workstation z. but I got problem with hp desktop