What is the best Directory server and why? briefly .

تم إضافة السؤال من قبل Hazem Hemaid , Linux System Engineer , Training and Development Institute
تاريخ النشر: 2014/02/15
ghilman ahmed
من قبل ghilman ahmed , System Administrator , Streaming Networks Pvt Ltd

openldap i guess because its free and customizable , can be integrated with variety of platforms. microsft active directory also uses ldap protocol for directory access.