What Personal Qualities & Skills Are Necessary in a Call Center?

تم إضافة السؤال من قبل Jaafar Al Mokdad , Executive Assistant Manager, Social Media Editor , Lebanese Dental Clinic
تاريخ النشر: 2014/02/11
Alvin Albarillo
من قبل Alvin Albarillo , HR Coordinator , CONVERGYS PHILIPPINES

1. Very good communication skills in order to achieve a level of understanding with the customer and be able to answer and assist whatever the customer needs

2. Patience

3. Soft skills