What is the best anti-virus protection programs that are recommended ?

تم إضافة السؤال من قبل مهاد صلاح محمد النعمة , مصمم , يزلكو للإعلان وخدمات الطباعة
تاريخ النشر: 2014/02/08
amir nasr
من قبل amir nasr , Technical Office Assistant , Orascom Hotels & Development Co

if u mean free software> all of them have weekness points. but i prefere avira

if u mean paid software>> i prefere kaspersky internet security

amr ibrahim ali ahmed
من قبل amr ibrahim ali ahmed , مدير حسابات , العالمية لنقل التكنولوجيا

AVG internet security

Makdad Soliman
من قبل Makdad Soliman , نائب المدير ومسؤول الصيانة , Zorro

i recommended for you

Kaspersky Internet security

it's the best one i've seen

it will slow your computer a lettle

but it will safe you at all