What is the best anti virus for you ?

تم إضافة السؤال من قبل Avlin Refran , IT SUPPORT / E -COMMERCE DEVELOPER , HIMI General Trading LLC
تاريخ النشر: 2016/03/10
Habib Ullah
من قبل Habib Ullah , Corporate Sales Manager , KEYLINK Tracker Pvt Ltd

ESET NOD 32 Antivirus is the best so far

MOHAMMED YOUSSEF
من قبل MOHAMMED YOUSSEF , Operations supervisor , Teleperformance

Best one ever was Norton 2002

for 2013 antiviruses McAfee is good but must be up to date

Shakir Khan
من قبل Shakir Khan , Quantity Civil Engineer , ASHERS ENGEERING AND CONSTRUCTION

KRESPISKY anti virus is best so far