How much Minimum clearance between phases in 33kV (Gas Busbar Insulated Vaccum Circuit breaker Switchgear)?

تم إضافة السؤال من قبل يعقوب محمد حسان محمد البريهي , Consultant solar Engineer , Moor Yemen
تاريخ النشر: 2014/01/30
يعقوب محمد حسان محمد البريهي
من قبل يعقوب محمد حسان محمد البريهي , Consultant solar Engineer , Moor Yemen

The minimum Clearance between phases of33kV GIS Insulated VCB is275mm

Muhammad Ali Mughal
من قبل Muhammad Ali Mughal , Electrical Testing & Commissioning Engineer , Unspecfied

The minimum Clearance between phases of33kV GIS Insulated VCB is1200mm

and pipe bus to ground level is4000mm.