Do you think machine translation is a "friend" or an "enemy" for translators?

تم إضافة السؤال من قبل Lena Saad , copywriter , mednet
تاريخ النشر: 2014/01/19
Hamza M Babiker
من قبل Hamza M Babiker , Senior Translator, editor, content writer and media specialist , Freelancer

It can be a good friend at least for many years to go.

Alaa Alfawzan
من قبل Alaa Alfawzan , طالبة ترجمة , خبراء التربية

Not a friend and not an enemy. Sometimes it will be a friend and sometimes an enemy. it depends... If the translator translates the whole project so i will be an enemy, but if the translator uses it for only some words so it will be a good friend!