قبل ان تقوم باي عمل كن على ثقة بانك قادر على إتمامه لانه يزرع الإصرار والثقة في ذاتك وروحك هل انت مع أم ضد ؟

تم إضافة السؤال من قبل wafaa heeh
تاريخ النشر: 2014/01/16
هزاع عوض الكريم محمد الحاج الحاج
من قبل هزاع عوض الكريم محمد الحاج الحاج , رئيس قسم المونتاج , قناة طيبة الفضائية

اكيد مع

Islam Ahmed El Sayed
من قبل Islam Ahmed El Sayed , Sales Representative , henkel

مع ذلك ولكن فى بعض الاحيان يتطلب من المرء المجازفة لكى يتعلم من اخطائه

mina safwat mina safwat
من قبل mina safwat mina safwat , مندوب تسويق , la Beaute

اكيد مــــع طبعا

rehab sobhy
من قبل rehab sobhy , سكرتيره , سكرتيره ف شركه صيانه

معاه طبعا بس ف اعمال ممكن مقدريش اعملها وممكن ثقه زياده تدينى غرور ف نفسى والعياذ بالله وممكن مقدريش اعملها

بس ممكن اجرب واحاول اتعلمها

عرفت كان بها ومعرفتيش ان اله لا يكلف نفسا الا وسعها

lotfyHassanMohammedlotfy Raafat
من قبل lotfyHassanMohammedlotfy Raafat , رثيس القسم معمارى , أبراج مصر

طبعا مع ...

Ammar Alhaddad
من قبل Ammar Alhaddad , مشرف مبيعات تجزئة , مصنع بيدو الخليج

مع

Jehad Lafi
من قبل Jehad Lafi , Bell Captain , Il palazzo amman (warwick )

نعم أصنع المستحيل كن مميزا وأعلم أن الله سوف يراك كن مواضبا وأمين

khaira khaira_bn
من قبل khaira khaira_bn , عون اداري - سكريتاريه - كاتبه ومصلحة اجهزة كومبيوتر - استشارات نفسية - منشطة , ثانوية - نقابة - مركب رياضي - خلية لدراسة الحالة الاجتماعية.

100% مع

ahmad atya
من قبل ahmad atya , رسام اوتوكاد \ Draftsman , مكتب ابتكار

مع   لان ان لم استطيع اتمام العمل على اكمل وجة  فلن اكون خاسر فبتاكيد تعلمت شى لم اكن اعرفة قبل مباشرتى هذا العمل