Is there a minimum capital mandate in GCC countries for a company whose shares are held privately ?

تم إضافة السؤال من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice
تاريخ النشر: 2014/01/15
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Yes, even in Qatar the minimum capital is QAR200 k for LLC establishment.

mukkur srinivasan varadhan
من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice

Yes in Oman OMR20000(for LLC). Oothers can share regarding the respective countries