Which companies in GCC countries use PRO/E And solidworks as product development software?

تم إضافة السؤال من قبل syed arshad ahmed , QC INSPECTOR , HYFAB INDUSTRIES
تاريخ النشر: 2013/07/11
Eby Mathai
من قبل Eby Mathai , Engineering Manager , KeM Engineering Services LLC

That depends on the Organization. Few MNCs shall be using multiple platforms. Solidworks is most commonly used in Middle East among3D Engineering softwares.

kebymathai at gmail.com

Meharajuddin  Khaja
من قبل Meharajuddin Khaja , Design Engineer , Bharath Electronics Limited (BEL), Bangalore

petrofac

Motaz ALZoubi
من قبل Motaz ALZoubi , Projects Manager , SBC

most of  jordanian com use PRO-E but , Solidworks is most commonly used in GULF