How do you determine the rating of a transformer or motor without a nameplate ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
HAYTHAM HASHIM SHARSHAR
من قبل HAYTHAM HASHIM SHARSHAR , Sr. Electrical Engineer , INTERNATIONAL CONSTRUCTION CENTER FOR ENGINEERING CONSULTANCIES (I-CON)

by inject current and voltage and applying some test procedures

:)

Muhammad Faraz Khan
من قبل Muhammad Faraz Khan , Executive , Axact Private Limited

Through its current. And also through doing some tests like open and short winding test