ما هو البروتوكول المعتمد على الإتصال ( connection oriented )?

تم إضافة السؤال من قبل خليل الادريسي , مطور , يمن سوفت
تاريخ النشر: 2014/01/06
Rafat Abdullah Qaeed Ali Alodaini
من قبل Rafat Abdullah Qaeed Ali Alodaini , برمجه دوت نت , الابتكار التقني

الـــــــــــــــــTCP

Mostafa Abdo
من قبل Mostafa Abdo , Senior Infrastructure and Security Architect , Devoteam

Asynchronous Transfer Mode

Connection-oriented Ethernet

DCCP

Frame Relay

GPRS

IPX/SPX

Multiprotocol Label Switching

SCTP

Transmission Control Protocol (TCP)

TIPCX.25 is a connection-oriented reliable network protocol.

Ahmed Mansour
من قبل Ahmed Mansour , System Administer , Advanced Clinics

بروتوكول ال TCP

Tarek Mabrouk  Menshawy
من قبل Tarek Mabrouk Menshawy , Network and Security Head , CICAPITAL

TCP protocole which work at transport layer of OSI model and TCP/IP Model