How can I learn to write a report in my own way by going out and interviewing people?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/05
Iman El-Ashry
من قبل Iman El-Ashry , Freelance Copywriter & Social Media Specialist , Self Employed

Hi Samar, could you please provide details on what exactly you want to do? Is this report for internal corporate usage or is it for journalism? Are you assigned for this report, did your manager specify certain people or categories of people to interview? What's the goal of the report?

View report templates that are available online.
If it is a report done for a particular organization, identify if that organization has a particular template for the same and follow likewise.

جمال طنــــش
من قبل جمال طنــــش , رئيس قسم إدارة وتخطيط الموارد البشرية , وزارة البيئة الاردنية

تحياتي هشام بكل بساطة وبعد الاحاطة بموضوع المقابلة وتحديد الفئة التي سيم مقابلتها بإمكانك كتابة ملخص لكامل المقابلة مثلاً كقولك " قد تمت مقابلة عدد ....
من الاشخاص وكانت إجاباتهم كالتالي1.كذا بنسبة كذا وفي النهاية تخرج بنتائج وانت بدورك توصي لصانع القرار بعمل كذا وكذا ...
الخ ودمتم

عبدالمجيد الدوسري
من قبل عبدالمجيد الدوسري , مهندس انشاءات . , الشركة السعودية للكهرباء

by take information