Where you feel more comfort in teaching private or government institute?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Nazrul , Physician , Holy Family Red Crescent Medical College Hospital
تاريخ النشر: 2013/12/28
doaa magdy
من قبل doaa magdy , مدرسة لغة عربية لرياض الاطفال ومدرسة انشطة فنية , حضانة يلو سبارو

teaching private

Nader Haidar
من قبل Nader Haidar , Official IELTS Instructor , IDP IELTS LEBANON

Honestly, I seek the better pay, so  I will work for whoever pays me more, as long as there is mutual respect.