ماهية ايجابيات خدمة مابعد البيع ؟

تم إضافة السؤال من قبل Marwan AlKhafaji , Retial Sales Team leader , Asia Cell Telecom company
تاريخ النشر: 2013/12/27
rshad hamed
من قبل rshad hamed , مسؤول علاقات عامة , مستشفى الاهدل التخصصي

المحافظة على العملاء وكسب عملاء جدد

متابعة العملاء ومحاولة كسب رضاهم  وليكونوا عملاء وعدم فقدانهم

mahmoud radwan
من قبل mahmoud radwan , رئيس قسم الشئون الاداريه , U.E.C.C

ده يا كبير موقع جديد زى الفيسبوك وهيفتح اول السنه ولو سجلت وبعد ما سجلت دعيت اصحابك من خلال لينك زى ده باختلاف رقم عضويتك. هتبقى من الاعضاء المؤسسين فى الموقع وهتكسب نقط كتير بس لازم ده يتم قبل1 يناير

http://www.globallshare.com/en/1619020.html

Rami Alshaer
من قبل Rami Alshaer , Head of Auditing , Zarqa Cooperation Directorate

الجواب باختصار المحافظة العملاء

بإختصار خدمو ما بعد البيع هي

االبيع المستمر بعد عملية البيع

فالمرة الأولى من عملية البيع التي تمت هذي اكسبتك عضو في منظومك لمنافذ العملاء

ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب
من قبل ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب , محاسب , شركه بيت الكهرباء

خدمات ما بعد البيع وحتى ما قبلها جميعهم خدفهم واحد فقط وهو المحافظة على العملاء الحالين والعمل على اكتساب عملاء جدد

Abdulbaqi Seraj El-Din
من قبل Abdulbaqi Seraj El-Din , مدير المبيعات والتسويق , مجموعة شركات سمارت ستون

الحفاظ على العملاءزيادة الثقة

استجلاب عملاء جدد

محمد السيد شحاته السيد
من قبل محمد السيد شحاته السيد , اخصائى المكتبات وتكنولجيا التعليم والمعلومات , مدارس الاوائل الخاصة

تجعل العميل اكثر ثقة فى المنتج

تجعل العميل يثق فى الشركه ويكون دعايه غير مباشره لها

تجعل العميل غيرقلق عند عطب المتنج

eman elsiad
من قبل eman elsiad , مدير علاقات عامه , سبولايتك ، اتلانتس ، التمني بلو سكاي، جماهير نيوز بيبر

توطيد العلاقه بين المستهلك و بين المؤسسه اعلان عن ان المؤسسه تتبع النظام العالمي علي جوده انتاجها