كيف اصلح عطل شاشة لاب توب تظهر باللون الابيض ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد الجراجرة , فني حاسوب , مدرسة الكرك الثانوية للبنين
تاريخ النشر: 2013/06/04
eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

جرب شاشه اخري  ثم جرب فلاته اخري حت تتوصل للعيب ربما كان في كرت الفيجا

hasan Ebrahim
من قبل hasan Ebrahim , مدير صيانة , المركز الهندسي لصيانة الكمبيوتر

1- جرب توصل شاشة عادية على المنفذ الخارجي 2 - بدل الفلاته 3 - سخن تحت شريحة كرت الشاشة

Asprint Garcia
من قبل Asprint Garcia

اتاكد من فلاته الجهاز في الاول قبل ما تبدأ في اي حاجه و رد عليا و انا هتابع معاك.