Which qualities must a fresh finance professional possesses at the time of job hunting in uae?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Bashir , Finance Officer , Sadaqat Limited
تاريخ النشر: 2013/12/17
mukkur srinivasan varadhan
من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice

(1)not tired of delays.

(2)not down with failures.

(3)taking initiative.

(4)understanding that UAE has good potential in all disciplines.

(5)having sufficient knowledge and evincing also.