How to get a fresh Civil engineering Jobs in UAE?

hello,

      Hope you are fine, i am Muhammad Ahmed Raza from Sialkot-Pakistan. I am new diploma holder, i wish a job on UAE multinational company. I;m try any website, so i'm so upset, please tell me, where are am post a our CV, then get me a job, on multinational company.

Best Regards,

Muhammad Ahmed Raza

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ahmed Raza , Designer , WEB Design Master
تاريخ النشر: 2015/10/15
Syed Ashar
من قبل Syed Ashar , assistant engineer civil , Karachi Metropolitan Corporation

If we are looking for a job then we will go through on net and send our resume to the job searching webs