What is the most common between Business Relationship Management and Partner Relationship Management?

تم إضافة السؤال من قبل Shoukat Ali Malik , Specialties Moderator for Bayt.com community program, , Bayt.com (Middle East # 01 Job website)
تاريخ النشر: 2013/12/09
Yehya Atiah Mohammed Hassan
من قبل Yehya Atiah Mohammed Hassan , Executive Manager and Sales Manager , Arabian Reebass Est.

 They must cooperation to work in the same direction to reach common gaols