What is the main purpose of the Quality Assurance Review Program

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2013/12/02
احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

Quality Assurance Review Program is the guide to implementing QA polices and procedures which  enables control over quality .

Muhammad Asif Iftikhar Siddiqui Siddiqui
من قبل Muhammad Asif Iftikhar Siddiqui Siddiqui , Head of Plant , J.K. Dairies (Private) Limited

Quality Assurance Review Program  is the way by which continual improvement can be acheived.

The purpose of the Quality Assurance (QA) plan is to ensure that delivered products satisfy contractual agreements, meet or exceed quality standards, and comply with approved processes